Customer Reviews for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea

Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea

Deel uw mening over de Woonverzekering met een beoordeling in het aantal sterren en een gedetailleerde omschrijving.
Average Customer Rating:
3.719 out of 5
3.7
 out of 
5
(139 Reviews) 139
Open Ratings Snapshot
Rating Snapshot (139 reviews)
5 stars
65
4 stars
33
3 stars
6
2 stars
7
1 star
28
100 out of 138(72%)reviewers would recommend this product to a friend.
Customer Reviews for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Review 131 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
5 out of 5
5 out of 5

woonverzekering

Date:April 14, 2011
Customer Avatar
wiersma
Location: velserbroek
Geslacht: Man
Leeftijd: 46 jaar- 55 jaar
Klant sinds: meer dan 20 jaar
Klantvriendelijk: 
5 out of 5
5 out of 5
Deskundig: 
5 out of 5
5 out of 5
Service: 
5 out of 5
5 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
5 out of 5
5 out of 5
je belt of mail en ze helpen gelijk , de mensen komen lekker rustig over en vragen of er niet,s met ons wat mankeert <afhankelijk van de schade> en daarna gaan ze over tot de schade die ze goed oppakken en ons tot rust maane het komt allemaal goed, en voor je het weet is het opgelost. erg bedankt centraal beheer
Would you recommend this product to a friend? Yes
0points
0out of 0found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Review 132 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
5 out of 5
5 out of 5

super tevreden

Date:April 13, 2011
Customer Avatar
bella
Location: haarlem
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: meer dan 55 jaar
Klant sinds: 0 jaar- 5 jaar
Klantvriendelijk: 
5 out of 5
5 out of 5
Deskundig: 
5 out of 5
5 out of 5
Service: 
5 out of 5
5 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
5 out of 5
5 out of 5
vanaf degene die je te woord staat bij schademelding tot en met de expert, die de schade beoordeelt een cijfer 9.
Would you recommend this product to a friend? Yes
0points
0out of 0found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Review 133 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
4 out of 5
4 out of 5

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Date:April 13, 2011
Customer Avatar
Winter
Location: Venlo
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: meer dan 55 jaar
Klant sinds: 0 jaar- 5 jaar
Klantvriendelijk: 
4 out of 5
4 out of 5
Deskundig: 
4 out of 5
4 out of 5
Service: 
4 out of 5
4 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
4 out of 5
4 out of 5
Na de schadevaststelling (expertisebureau) werd het schadebedrag snel beschikbaar gesteld.
Would you recommend this product to a friend? Yes
0points
0out of 0found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Review 134 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
5 out of 5
5 out of 5

Perfecte schadeafhandeling.

Date:April 13, 2011
Customer Avatar
Harders
Location: Heerde
Geslacht: Man
Leeftijd: meer dan 55 jaar
Klant sinds: meer dan 20 jaar
Klantvriendelijk: 
4 out of 5
4 out of 5
Deskundig: 
4 out of 5
4 out of 5
Service: 
5 out of 5
5 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
4 out of 5
4 out of 5
Door een defect van de verwarmingsketel boven in huis,
waterschade aan muur en plafond in ondergelegen kamer.
Na offerte bij schilder dit doorgegeven aan Centraal Beheer.Zodra factuur bekend was, dit doorgegeven.
Binnen een week geld op de bankrekening!
Would you recommend this product to a friend? Yes
+1point
1out of 1found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Review 135 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
2 out of 5
2 out of 5

feitelijk is een beroep op alle schade uit te sluiten, dus niet te declareren

Date:April 13, 2011
Customer Avatar
Griendt, van de
Location: Rosmalen
Geslacht: Man
Leeftijd: 46 jaar- 55 jaar
Klant sinds: 11 jaar- 15 jaar
Klantvriendelijk: 
4 out of 5
4 out of 5
Deskundig: 
3 out of 5
3 out of 5
Service: 
1 out of 5
1 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
2 out of 5
2 out of 5
Opmerking:
Ik baal er nog steeds van, na ruim 10 jaar verzekerd te zijn en daarbij zeldzaam beroep gedaan te hebben op de betreffende verzekering en dan heb ik door omstandigheden waterschade opgelopen, kan ik het niet verhalen. Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat je zelf vrijwel altijd aan de oorsprong van de schade staat en dan vervalt (volgens jullie) de claim mogelijkheid. Waardeloos. Ik ben op dit moment bij de concurrenten offertes op aan het vragen en te gaan vergelijken om uiteindelijk over te stappen. Want wat heb ik aan een verzekering waarbij ik uiteindelijk toch niet verzekerd ben. Goedkoop is dan alsnog duurkoop.
Would you recommend this product to a friend? No
Response from Centraal Beheer Achmea:By MiriamWebcareteam Centraal Beheer AchmeaApril 14, 2011
Wij vinden het jammer dat het voor u zo gelopen is. Helaas wordt zelfveroorzaakte schade niet vergoed binnen de Woonverzekering.
-1point
0out of 1found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Review 136 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
5 out of 5
5 out of 5

Snel en deskundig in de afhandeling

Date:April 13, 2011
Customer Avatar
Klappe
Location: Steenwijk
Geslacht: Man
Leeftijd: meer dan 55 jaar
Klant sinds: 11 jaar- 15 jaar
Klantvriendelijk: 
5 out of 5
5 out of 5
Deskundig: 
5 out of 5
5 out of 5
Service: 
5 out of 5
5 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
5 out of 5
5 out of 5
Het is fijn dat een schade, welke op zich al vervelend genoeg is, zo snel, deskundig en klantvriendelijk wordt afgehandeld.
Would you recommend this product to a friend? Yes
0points
0out of 0found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Review 137 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
5 out of 5
5 out of 5

Snelle hulp bij schade

Date:March 9, 2011
Customer Avatar
Burghout
Location: Apeldoorn
Geslacht: Man
Leeftijd: 26 jaar- 35 jaar
Klant sinds: 0 jaar- 5 jaar
Klantvriendelijk: 
5 out of 5
5 out of 5
Deskundig: 
4 out of 5
4 out of 5
Service: 
5 out of 5
5 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
4 out of 5
4 out of 5
Na een blikseminslag waren een tv en computermonitor in ons huis defect. Ik belde om de schade te melden en werd supersnel en vriendelijk geholpen. Uitkering van de schade was ook snel: wij blijven klant :-)
Would you recommend this product to a friend? Yes
+2points
8out of 14found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Review 138 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
4 out of 5
4 out of 5

goeie service!

Date:March 9, 2011
Customer Avatar
de Steeg
Location: Amersfoort
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 26 jaar- 35 jaar
Klant sinds: 11 jaar- 15 jaar
Klantvriendelijk: 
4 out of 5
4 out of 5
Deskundig: 
4 out of 5
4 out of 5
Service: 
4 out of 5
4 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
4 out of 5
4 out of 5
bij mijn schademelding kreeg ik een vriendelijke medewerker aan de lijn die mij vertelde dat de papieren rompslomp die ik verwachtte mij uit handen genomen zou worden. Schadebedrag werd zelfs direct overgemaakt
Would you recommend this product to a friend? Yes
+1point
3out of 5found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Comment (1)
Comments (1)
Customer Avatar
Anonymous
klinkt goed
Posted March 24, 2011
klinkt goed
-1point
0out of 1found this comment helpful.
Share this comment:
Facebook Twitter
Comments (1)
Comment (1)
Review 139 for Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea
Gemiddelde klantbeoordeling: 
4 out of 5
4 out of 5

Blikseminslag

Date:March 8, 2011
Customer Avatar
Tober
Location: Apeldoorn
Geslacht: Man
Leeftijd: 26 jaar- 35 jaar
Klant sinds: 6 jaar- 10 jaar
Klantvriendelijk: 
5 out of 5
5 out of 5
Deskundig: 
4 out of 5
4 out of 5
Service: 
5 out of 5
5 out of 5
Prijs/Kwaliteit: 
4 out of 5
4 out of 5
M'n computer is stuk gegaan door blikseminslag in mijn appartement. Balen... maar de PC van twee jaar oud werd volledig vergoed en binnen een week had ik het geld al op mijn rekening staan. Bedankt voor de snelle afhandeling!
Would you recommend this product to a friend? Yes
-16points
2out of 20found this review helpful.
Thank you! You have successfully submitted a comment for this review.
Comments (2)
Comments (2)
Customer Avatar
Anonymous
amsterdam
bliksem
Posted June 3, 2012
wat veel goeie tips van bliksem aanslagen , wist niet dat er zoveel bliksem aan huizen sloeg maar ja
0points
0out of 0found this comment helpful.
Share this comment:
Facebook Twitter
Customer Avatar
Anonymous
Eigenlijk wel mazzel dus
Posted March 9, 2011
Heb je weer een gloednieuwe PC
0points
1out of 2found this comment helpful.
Share this comment:
Facebook Twitter
Comments (2)
Comments (2)
<<prev 1 ... 10 11 12 13 14